Feodora Florita de Castillio Alto, Bjsg 2010, JW.'10, W.'10
Roepnaam: Floor
Geboortedatum: 25 juli 2009
Ouders: Dorodon de Castillio Alto x Evita España de Castillio Alto
Fokker: M. en H. Hauptfleisch

Stamboom

Tentoonstellingsuitslagen

Floor behaalde twee keer een VB, éénmaal in de babyklasse en éénmaal in de puppieklasse. In 2010 nam zij tweemaal deel aan een internationale show: beide malen 1U en respectievelijk Jeugd Bundessieger en Jeugd Winster, Winster. In 2011 werd zij BOB en Jahrhundertsieger (FCI Centenial Show) en reserve Wereld Winner (1U RCAC en RCACIB), alsmede reserve European Winner.

Op basis van deze laatste drie gegevens werd haar de titel "FCI Centenary Show Champion" toegekend. Ook werd zij BOB op de Jahressieger van de Duitse CfM.

In Salzburg werd zij op 20 mei 2012 World Champion ! Op de Jahressieger Clubschau van de Duitse Molosser Club werd zij op 7 juli Beste van de Show.

Beschrijving

De lijn van Barros wordt voortgezet. Rosie's nestzus Evita Espania wierp 11 pups. Hiervan was Floor de op één na grootste; alleen het reutje Felipe was groter. Als 3 weken oud pupje had zij hetzelfde als haar opa; een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Breed gesteld, zware botten en van een middelmatige grootte.

Erg ondernemend en avontuurlijk ingesteld; waaks en speels.

Zij heeft zwarte, zwart/grijze en zwart/bruine platen.

Floor heeft een schofthoogte van 78 cm en een gewicht van 79 kilo.
Floor is HD-vrij (HD A, vlgs Internationale FCI norm) Norbergwaarde 38.

Bij de tweede poging om met haar een nest te krijgen deden zich complicaties voor: haar baarmoeder werd verwijderd zodat er niet (meer) met haar kan worden gefokt.

Meer foto's van Floor ...

Copyright © 2009 Mostin Aragoleon / website realisatie: Design-Pure & Simple